Overblik er afgørende for vækst

Et godt overblik er altafgørende for, at din virksomhed får succes. Alt for mange foreninger og virksomheder får aldrig udnyttet deres fulde potentiale, fordi de simpelthen ikke har et samlet overblik. Uanset om det gælder et enkelt projekt eller hele virksomhedens udvikling, er det essentielt, at du har overblik over, hvad næste skridt er – og skridtet efter det. Uden en god plan er det nemlig næsten umuligt at nå sine mål.

Brug et whiteboard til at skabe overblik

Et whiteboard er det perfekte værktøj til at skabe det forkromede overblik. For mange virksomheder er whiteboardet hjertet på kontoret, hvor alt kan noteres ned og ændres efter behov. Til morgenmødet kan whiteboardet blandt andet bruges til at få overblik over dagens og ugens projekter. På den måde kan alle følge med i, hvem der sidder med hvilke opgaver, og hvor langt de er nået. Det er ikke bare praktisk: det kan ses på bundlinjen. Det daglige overblik øger nemlig effektiviteten, og det hjælper jer til at nå jeres mål hurtigere.

En meget effektiv metode er at hænge et whiteboard i virksomhedens fællesrum, hvor virksomhedens strategi er illustreret. Om den skal tegnes eller skrives er op til jer, men der er mange beviser for, at en visualisering af strategien hjælper med at følge den. Alternativt kan I bruge whiteboardet som en anledning og invitation til at revurdere jeres processer. På den måde er I sikre på, at I hele tiden arbejder på den mest optimale måde for at nå jeres mål.

Odenseansk virksomhed vækster med planlægning

I den odenseanske virksomhed Bondtofte & Co., som arbejder med online markedsføring, er whiteboardet en essentiel del af arbejdsdagen. I hverdagen bliver det især brugt til at lægge en strategi, når der lander nye kunder og projekter på bordet. Erfaringen her er, at både samarbejdet og resultaterne bliver bedre, når både virksomheden og kunden har det fulde overblik over processen.

Med et godt og fleksibelt planlægningsværktøj bliver de nødvendige kompetencer hurtigt identificeret, så virksomheden er sikret en god start på enhver opgave.

Leave a Comment

Your email address will not be published.