Opstart af virksomhed giver vanskeligheder på jurafronten

Når man starter en virksomhed, er der et utal af ting, som man skal tage højde for. Man skal vide, hvordan markedet ser ud. Hvordan I passer på markedet? Og hvad I overhovedet kan gøre rent juridisk. 

Ofte vil I støde på det problem, at I ikke er uddannede jurister. Ej heller har en stor kapital i den nystartede virksomhed, som kan betale for en dyr advokat. Hvad gør man så? 

Man står enten i et stort hul, som man ikke kan komme ud af. Eller måske søger man hjælp på en hjemmeside. 

Udlev dit projekt 

Opstartsfasen er noget af det bedste, sjoveste og mest givende, man kan komme ud for som virksomhedsejer. Der er spørgsmål og problemstillinger, hvor end du kigger hen. Der er problemer, som du ikke forstår og frygter aldrig kan løse sig. Men det sjovt, og du har aldrig følt dig mere i live.  

Du kender det med garanti fra dig selv 

En af de udfordringer, som I kommer til at løbe ind i hele tiden, er jura. Hvis man ikke har haft en virksomhed før i samme branche, er det næsten umuligt at vide, hvad man må og ikke må. 

Det kan også være, at din virksomhed slet ikke skal starte op i Danmark, hvorfor du nærmest ingen chance har for kunne vide, hvad lovgivningen er på området. 

Til den første af disse scenarier får du jura-docs.dk. På linket finder du juridisk hjælp til alt, hvad du kunne drømme om. Du kan finde ud af, hvad jeg virksomhed skal og ikke skal have. Du kan finde ud, hvor de store juridiske spørgsmål er, som du nok ikke skal gå videre med selv, men skal kontakte en ekspert til. 

Sådanne og lignende ting finder du svar på på linket. 

Hvad må I rent juridisk? 

Som nævnt er den første og største udfordring for en virksomhed, hvad I må og ikke må. Det kan være en jungle at finde hoved og hale i, hvad I rent faktisk må og ikke må. 

Det kan være helt fra starten, når I udvikler jeres produkt. Det giver ikke meget mening at bruge tid og kræfter på et produkt, hvis du ikke engang ved, om du rent faktisk kan bruge det i sidste ende. 

Derfor må du altid spørge dig selv og din juridiske hjælper – så tidligt i forløbet som muligt – er det her faktisk muligt eller ej. 

Når man starter en virksomhed, er der et utal af ting, som man skal tage højde for. Man skal vide, hvordan markedet ser ud. Hvordan I passer på markedet? Og hvad I overhovedet kan gøre rent juridisk.  Ofte vil I støde på det problem, at I ikke er uddannede jurister. Ej heller har en stor…