Alt til arbejdsbadeværelset samlet ét sted

Virksomheder har et helt andet forbrug end den helt almindelige borger. Disse kan af og til rumme flere hundrede ansatte, som dagligt går ind og ud af arbejdspladsen. Udover at have faciliteter til de ansatte i form af lokaler og skriveborde, er et meget brugt sted på en arbejdsplads også badeværelserne. Mangler din virksomhed et sted, hvor de finder alt til badeværelset, bør I kigge ind i Tork. Disse er både leveringsdygtige i en tork dispenser, køkkenruller, toiletpapir og meget andet.

En dispenser med dertilhørende papirhåndklæder

Det lyder umiddelbart af en noget kedelig og almindelig pligt at skulle tænke på sådanne varer. Der er dog unægtelig mange ansatte, som hver dag har brug for at besøge arbejdspladsens toiletter, hvoraf det er vigtigt, at der er alt, hvad der er brug for. En tork dispenser kan bruges som holder til papirhåndklæder. Dette er væsentligt mere hygiejnisk at have monteret på en arbejdsplads modsat rigtige håndklæder. Udover at kunne købe en tork dispenser til papirhåndklæderne, vil Tork også være leveringsdygtig i selve papirhåndklæderne, hvoraf det er nemt og praktisk, at handle det hele ét sted.

Mange forskellige typer af dispenserer

En tork dispenser er ikke kun til papir. På ethvert arbejdstoilet hører sæbe også til. Man kan derfor også få en tork dispenser til sæbe og sprit, så hænderne altid er mest muligt rene, når man forlader badeværelset. Generelt findes dispenserer til mange formål. De er der både til tidligere nævnte papirhåndklæder, sæbe men også til toiletpapir, luftspray og hygiejneposer. Ved at handle en tork dispenser har man altså mange muligheder for, hvilken dispenser, som opfylder behovene. På en arbejdsplads er alle disse typer af dispenserer gode at have, da de sikrer en nem og hygiejnisk badeværelseoplevelse. Også selvom disse toiletter deles af rigtig mange mand. Mangler i derfor badeværelsesdispenserer i virksomheden, er Tork et godt mærke at kigge ind i.

Virksomheder har et helt andet forbrug end den helt almindelige borger. Disse kan af og til rumme flere hundrede ansatte, som dagligt går ind og ud af arbejdspladsen. Udover at have faciliteter til de ansatte i form af lokaler og skriveborde, er et meget brugt sted på en arbejdsplads også badeværelserne. Mangler din virksomhed et…