Det er utroligt vigtigt, at man som firmaejer sørger for at få ens firma registreret ordentligt. Og her snakker vi altså ikke kun om at anskaffe sig et cvr nummer. Læs mere her om hvordan du får dit firma registreret ordentligt som firmaejer og hvordan du kan lære mere om, hvordan du får en god start som firmaejer.

Er du registreret på alle de måder du skal?

Det er vigtigt at man som firmaejer sørger for at ens firma bliver registreret på alle de måder som det nu engang skal. Naturligvis er det vigtigt at man anskaffer sig et cvr nummer. Det er noget alle firmaer skal have, hvis de skal have deres gang her i landet.

Ofte er det ikke så svært at anskaffe sig sådan et cvr nummer. Mange gange kan man nemlig anskaffe sig det inde på nettet gennem borgerservice eller lignende. Og ofte vil det ikke tage mere end en eftermiddag, så længe man har de relevante informationer.

Men mange gange skal man altså også have fat i en LEI kode. Det er noget du kan købe inde på nettet. Det er dog ikke alle firmaer, hvor det er relevant at købe end lei kode. Det er derfor noget du lige skal undersøge lidt nærmere for at finde ud af, hvorvidt det er relevant for lige netop din firmastruktur. Der er trods alt ingen grund til at bruge penge på dette, hvis det ikke er relevant for dig alligevel.

Spørg andre firmaejere ad

At få registreret sig ordentligt er kun et af skridtene, som man skal tage lige i starten når man opretter ens firma. Der er rigtig mange andre ting som man skal overveje i forbindelse med oprettelsen af ens firma. Og det kan trods alt være lidt svært at vide alt dette hvis man aldrig har prøvet at gøre det før.

Af den grund er det også en god ide at række ud efter andre firmaejere. Det kan du eventuelt gøre hvis du kender andre firmaejer i dit netværk. I så fald vil der være mange ting som de har gennemgået, som du kan lære fra. Men derudover kan du også række ud efter det virtuelle netværk, hvor du hurtigt kan komme i kontakt med firmaejere. Det kan du gøre gennem diverse forums og lignende, for folk som dig hører til. Her vil folk ofte gerne hjælpe, fordi de også engang har stået i dit sted og har haft brug for vejledning.