Går du med en drøm om at komme til at tjene penge online, men ved du ikke helt, hvad der er af regler for moms og skat? Så kan du her finde ud af alle regler, når det kommer til at tjene penge online.

Sådan finder du ud af hvad du skal betale i skat

Vil du gerne i gang med at tjene penge online, og har du fået en god idé til, hvad du kan tjene dine penge på?

Så er det en god idé bare at komme i gang, så du kan begynde at tjene nogle penge. Det kan være, at du også gerne vil i gang med at spille online, og så kan du her få en Maria Casino promokode til at komme i gang med. Det kan også være du vil være influencer eller blogger og tjene penge på affiliate eller andre lignende ting.

Det kan være svært at komme i gang med at tjene penge online, fordi du kommer til at have fokus på at få hul på bylden og finde den rette metode, og ikke så meget på at betale skat. Derfor er det en god idé at du sætter dig helt ind i reglerne for betaling af skat, når du kommer til at være din egen chef – dét uanset om du skal tjene penge på affiliate, influencing eller gambling online.

Momsregistrering eller ej?

Du skal jo stadig betale 8% i arbejdsmarkedsbidrag og derefter skal du betale skat, alt efter hvad din trækprocent er. Dog skal du tænke på dit fradrag, og om du bruger det andre steder. Derudover har du mulighed for kun at betale skat af overskuddet, hvis du har en enkelmandsvirksomhed. Så der er meget, du skal sætte dig ind i.

Du har mulighed for at tjene de første 50.000 kr., uden at skulle betale moms. Så det er værd at overveje, hvis du er helt ny. Dog skal du tænke på, at hvis du ikke skal betale moms, så kan du heller ikke trække moms fra, hvilket kan være lækkert, hvis du er i gang med at starte op, og hvis du har mange udgifter til start. Så det er helt op til dig at finde ud af, om du vil momsregistreres eller ej til at starte med.

Få hjælp til at gøre det rigtigt

Det kan være virkelig svært at sætte sig ind i alle regler, især når du bare gerne vil have fokus på at få kunder. Derfor har du altid mulighed for at få hjælp til at gøre det rigtigt. Du kan få hjælp af en revisor, så du altid har helt styr på dine tal.

Det er dog endnu en udgift, og det er værd at tænke over, om du selv kan sætte dig ind i tingene. Der er en hel masse ting, du skal tage stilling til, når du er i gang med at starte virksomhed.