Find det rette IT-udstyr til advokatkontoret

Logitech er et godt bud på IT-udstyr af høj kvalitet

Hvis du arbejder på et advokatkontor – eller et hvilket som helst andet kontor for den sags skyld – så er du formentligt allerede klar over, at det ikke er helt ligegyldigt hvilket IT-udstyr, du vælger. Har du først bare én gang siddet en hel arbejdsdag med en mus, der ikke reagerer, eller et tastatur, der bare ikke makker ret, så ved du, hvor dræbende det kan være for arbejdsmoralen og koncentrationen.

Sagt på en anden måde – det er vigtigt at du har det rette IT-udstyr på din arbejdsplads! Så er spørgsmålet blot, hvordan du finder det rette?

Vælg kvalitet

Når du skal på jagt efter det rette IT-udstyr – det være sig mus, tastatur, videokonferenceudstyr, høretelefoner eller noget helt femte – vil du hurtigt opleve, at der kan være stor forskel på priserne. Det gælder især, hvis du sammenligner mærkevarer med billigere, ukendte alternativer. Som udgangspunkt anbefales det her altid at vælge kvalitet. Det kan du f.eks. gøre ved at vælge Logitech udstyr. Logitech er bestemt ikke det billigste mærke på markedet, men ser du på brandets kvalitet og holdbarhed, vil det i langt de fleste tilfælde alligevel ende med at være ikke blot den bedste, men også billigste løsning.

Og så er det altså også vigtigt at huske på, hvad vi skrev i indledningen. Udstyr, der ikke fungerer optimalt, går ganske enkelt udover arbejdsindsatsen og trivslen på arbejdspladsen, og det kan derfor aldrig betale sig at gå på kompromis med kvaliteten – og dermed trivslen – blot for at spare nogle få hundrede eller tusinde per arbejdsplads.

Lad medarbejderne få indflydelse

Ved indkøb af IT-udstyr sker det ofte, at der blot bliver truffet en beslutning fra oven om hvilket udstyr, medarbejderne skal have. Der kan imidlertid være mange forskellige behov for IT-udstyr i en selv relativt lille virksomhed, og da medarbejderne samtidig kan have forskellige præferencer for udstyr, kan det være en rigtig god idé at lade medarbejderne få indflydelse selv.

Det er klart, at hvis der er tale om et advokatkontor med hundredvis af ansatte, så kan det være svært at lade alle få indflydelse. En mulig løsning kan derfor være at lave et standardsæt med mus, tastatur og hvad, der nu ellers er brug for, og så lade de ansatte have muligheden for at bestille alternativer i det omfang, de har brug for. På den måde sikrer du dig, at alle føler sig hørt, og at alle får det udstyr, de helst vil have. Og selvom det måske koster lidt på kistebunden her og nu, er det hurtigt tjent ind igen i form at tilfredse medarbejdere!

Hvis du arbejder på et advokatkontor – eller et hvilket som helst andet kontor for den sags skyld – så er du formentligt allerede klar over, at det ikke er helt ligegyldigt hvilket IT-udstyr, du vælger. Har du først bare én gang siddet en hel arbejdsdag med en mus, der ikke reagerer, eller et tastatur,…