Forsikring over sommeren

En god gammeldags ferie kan vi alle have brug for i ny og næ. Ferie skulle gerne give dig ro i både krop og sind, og give dig bunkevis af fantastiske oplevelser. Men din drømmeferie kan hurtigt blive til et mareridt, hvis noget skulle gå galt, og du ikke er forsikret. Derfor er det altid en god ide at være forsikret, så du kan tage på ferie med ro i maven. Men den rigtige forsikring for du og din familie kan være svær at finde. Derfor er den sikreste løsning at få hjælp til at tegne lige netop den forsikring du og din familie har brug for. Der er mange forsikringer man kan overveje når man skal på ferie. Nedenfor er der forskellige typer af forsikring som I kan overveje om er noget for jer.

 

Fly og rejser

Du kan på flere flyrejser købe en ekstra forsikring, der sikrer dig fuld refundering, hvis der er nære familiemedlemmer, der skulle dø tæt på afgang. Det koster ofte kun et mindre beløb, og kan være en god ide at bruge et par hundrede kroner på, hvis du skulle være så uheldig at stå i en situation, hvor du bliver forhindret i afgang grundet dødsfald. Forsikringen er ofte til dødsfald, hvor enten du, din partner, din søskende, dit barn, dine forældre eller dine bedsteforældre skulle bortfalde. Hvis du nu alligevel bruger en masse penge på nogle dyre flybilletter, kan du med fordel købe denne forsikring oven i. Derudover er der en masse andre forsikringer, du kan tilkøbe ved booking af dine flybilletter, som sikrer dig økonomisk hjælp, hvis noget skulle gå galt. Hvis du ikke har lyst til at tage stilling i forhold til forsikring, mens du køber billetterne, kan du sørger for at have en god rejseforsikring i hus hjemmefra. Dermed kan du få den nødvendige hjælp, du har brug for, hvis du skulle være ude for den ene eller anden type ulykke eller fejl. Uden forsikring kan din rejse blive utrolig dyr, hvis du er ude for uheld. Hvis du ikke har tænkt forsikring ind i rejsebudgettet, kan du overveje om et kviklån er løsningen, så du kan spare dig for store summer af penge og en masse stress, hvis noget skulle gå galt.

 

Hus og hjem

Selvom du tænker, at du skal være forsikret, der hvor du er, nemlig under din ferie, kan der også ske uheld herhjemme, mens du er afstand på tur i verden. Derfor kan en indboforsikring være løsningen for dig, der gerne vil sikre dig, at dit hjem står som du efterlod det, når du kommer hjem igen. En tyverialarm, en brandalarm og andre forsikringer både til hus og bil, kan spare dig for en helt masse penge, hvis tyvene skulle være forbi, mens du er langt væk. Sørg derfor for at dit hus og dine ting er forsikret, så du ikke ender med at komme hjem til et stort kaos, der virkelig kan trække tænder ud.

 

Forsikring i dig selv og din familie

Hvis du eller et medrejsende familiemedlem skulle være så uheldig, at der skulle ske jer noget på ferien, 7-9-13, er det altid en god ide med en forsikring der dækker alle udgifter. Der er altid rart at vidde at hjælpen venter, hvis der skulle gå noget galt, og I skulle komme til skade. Derfor skal I sørge for at have tegnet en god forsikring i jer selv hjemmefra. Hvis du eller et medrejsende familiemedlem skulle være ude for en fatal ulykke, skal I være forsikret for resten af jeres families skyld. Dermed kan I sikrer resten af familien en vis sum penge til at klare sig fremadrettet, samt gøre det så nemt for dem som muligt under en svær tid, ved at der er styr på forsikring og arv i forvejen. Du kan sørger for, at der indgår både fordeling af dine penge og dine ting i dit testamente, så din familie ikke behøver at tænke over det og måske komme i diskussion og konflikt.

En god gammeldags ferie kan vi alle have brug for i ny og næ. Ferie skulle gerne give dig ro i både krop og sind, og give dig bunkevis af fantastiske oplevelser. Men din drømmeferie kan hurtigt blive til et mareridt, hvis noget skulle gå galt, og du ikke er forsikret. Derfor er det altid…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *