Der er ingen tvivl om, at gambling og betting på forskellige måder er blevet en voldsom populær ting. Der er tale om en branche i en rivende udvikling, men det stiller selvfølgelig også nogle krav til spillerne om, at de sætter sig ind i reglerne og altid er på den sikre side.

 

For der er selvfølgelig virkelig mange ting at kende til, når man gambler på den ene eller anden måde. Det gælder for så vidt, uanset om man spiller netspil, live poker eller oddser på fodboldkampe. Se her, hvis du vil finde sjove spil og samtidig læse endnu mere op på reglerne.

 

Hvis du selv er aktiv

Det er selvfølgelig tilfældet for de færreste, men hvis man selv spiller fodbold, håndbold eller en tredje sport, kan der eksempelvis være forskel i reglerne. Man må selvfølgelig aldrig nogensinde overveje at spille på noget, man selv er bare det mindste involveret i, og hvis man er i tvivl, skal man bare helt lade være.

 

Det kunne være, hvis man selv spiller i en fodboldrække, og så har man måske et kendskab til andre hold. Det har man, fordi man har set dem spille mange gange, hvilket selvfølgelig er helt okay. Det er det dog ikke, hvis man for eksempelvis har venner på holdene, som fortæller om skader og andre faktorer, som ikke alle har mulighed for at vide. Får man en sådan information, er det altså med andre ord ikke lovligt at udnytte dem til at vinde penge.

 

En god huskeregel er, at man ikke må spille på noget, hvor man har bedre forudsætninger end alle andre, som gider tage tiden til at sætte sig ind i sagerne.

Gennemspilninger ved bonus

Når du får tildelt bonusser, skal du altid være opmærksom på, hvor mange gange disse skal gennemspilles, før penge kan udbetales. Det er lidt surt, hvis du ikke har læst op på reglerne og derfor tror, at du har vundet penge, du kan hive ud. Herefter finder du så ud af, at det ikke er tilfældet, fordi du fortsat mangler at gennemspille et beløb.

 

Det gælder både på betting og casinospil, at der ofte er regler for gennemspilninger, hvis man har fået en bonus. Det er typisk, når man opretter sig, at man får helt op til en fordobling af den første indbetaling, men så skal man altså også lige tjekke op på kravene for denne bonus.

 

Det kan samtidig være en god måde at vide, hvornår det er strategisk klogt at bringe denne bonus i spil.

Hvad må jeg vide?

Hvis du pludselig får information ind fra højre om, at et bestemt hold vil tabe en kamp eller andre nyheder, som lyder lidt spøjse, så hold dig langt væk fra dem. Det er altid en dårlig idé at gå med på sådan en vogn, og det er samtidig voldsomt ulovligt og noget, som i høj grad skader sporten. Det fjerner nemlig alt det, vi elsker: At man aldrig kan vide, hvad der sker.