Holder forholdet ikke? Find advokat til skilsmisse og samvær

Desværre er det ikke alle ægteskaber, der er lykkelige og varer livet ud. Det er heller ikke altid, at to forældre kan enes om forældremyndigheden til deres barn. Det familieretlige felt er til for at hjælpe par og forældre med at finde en løsning, når det at blive sammen ikke længere kan lade sig gøre. Og som part i en sag om fx forældremyndighed behøver du ikke stå alene – for der er hjælp at hente.

Bor du i det midtjyske? Find en advokat i Herning

Bor du i det midtjyske og ønsker en advokat i nærområdet til at hjælpe dig med familieretlige sager om forældremyndighed, skilsmisse, samvær eller ægtepagt, så kan du hurtigt finde dig en advokat i Herning – har en advokat et godt renommé, så kan det selvfølgelig give mening at kontakte dem, uanset hvor i landet du bor i forhold til dem. Hvad kunne en advokat Herning konkret hjælpe med?

Hvordan finder I en løsning ift. samvær?

Fx kan det være, at du og din nu tidligere partner skal have fundet en løsning ift. barnets bopæl, når I har fælles forældremyndighed. Barnet kan kun bo hos én af sine forældre, og det vil være den, som er bopælsforælderen. Den anden forælder vil så være samværsforælder. Samværsordninger kan se ud på forskellige måder. Enes forældrene, behøver forløbet op til ordningen ikke trække tænder ud.

Inddrag en advokat tidligt i forløbet

Uanset hvad er det godt at inddrage en advokat tidligt, når du kan mærke, en juridisk tvist er under opsejling – om ikke andet så fordi advokaten kender til det system, der i sidste ende skal træffe de bindende afgørelser ift. samvær, forældremyndighed eller noget tredje. Ræk ud efter en advokat lige nu, hvis du og partneren er enige om, I ikke kan blive boende sammen eller redde ægteskabet.

Desværre er det ikke alle ægteskaber, der er lykkelige og varer livet ud. Det er heller ikke altid, at to forældre kan enes om forældremyndigheden til deres barn. Det familieretlige felt er til for at hjælpe par og forældre med at finde en løsning, når det at blive sammen ikke længere kan lade sig gøre.…