Det har aldrig været svært, hvis du kiggede på kinesiske websites – men selv på danske websites kan du i dag risikere at støde på falske barberblade, der er kopier af populære mærker som fx Gillette.

 

barberbladeDet er dog ikke noget du som privat køber kan blive straffet for. Worst case scenario – og nu går jeg ud fra, du ikke vidste, du købte falske barberblade og derved var i god tro – er, at du får barberbladende destrueret. Men dette scenarie er særdeles usandsynligt, da politiet (heldigvis) har bedre ting at bruge deres tid på.

 

Til gengæld kan personen der har lavet en butik og solgt dig dine barberblade straffes for sin udåd. Og det er en straf, der godt kan ramme hårdt. At sælge kopier, især hvis man er velvidende om det, kan straffes både med bøde og sandsynligvis også et større søgsmål fra producenten af den oprindelige vare, man har solgt kopier af.

 

Hvis du køber barberblade fra danske webshops med et dansk CVR-nummer, et dansk telefonnummer og en e-mailadresse du kan skrive til er du for det meste i gode hænder. Google navnet på butikken for at være helt sikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *