Lav en god business strategi som musiker

lydstudie

Lever du af at være musiker? Så er du sikkert også klar over, at det ikke altid er lige nemt. Det er ikke den almindelige type 8-16 arbejdsdag, men det er derimod en branche, hvor man skal gøre lidt mere for at tjene nok til føden – og det kan altså på den måde være et arbejde, hvor man i nogle perioder tjener en del penge, og hvor man i andre perioder slet ikke tjener noget.

Derfor handler det også om at lægge en god strategi, når det kommer til, hvordan man markedsfører sig selv. For det er ikke alle, som er så “heldige”, at de bliver opdaget eller er det rette sted på det rette tidspunkt, så det handler også om at være lidt strategisk og at have en fornemmelse for den scene, man regner med at stå på – både bogstaveligt og metaforisk.

Et godt lydstudie i Jylland

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at der er helt styr på lyden, når du laver ny musik, og når du indspiller, og her kan du eksempelvis undersøge lydstudier i Jylland. Hvis du gerne vil udbrede din musik, så flere og flere lytter til den, så må du også ofre de ekstra på penge på rigtig god lyd. Der er nemlig ikke nogen, som vil lytte til dårlig hjemmekontorslyd, hvis de i stedet kan lytte til noget, som er indspillet i et lydstudie.

Så hvis du kunne være interesseret i at kigge nærmere på et lydstudie i Jylland, som netop kan give dig muligheden for at indspille dine sange med god lyd, så kig nærmere på https://lydstudiet-jylland.dk/

Synlighed på de sociale medier

Efter du har garanteret dine sanges gode lyd med et lydstudie i Jylland, så skal du selvfølgelig også få spredt rygtet om dit navn og din musik, så endnu flere ved, hvem du er, og at de skal holde øje med dig. Det er her, at de sociale medier kommer ind i spillet.

I disse moderne og digitale tider er sociale medier nemlig den bedste måde at markedsføre sig selv på, fordi det netop er tilgængeligt for så mange mennesker. Så her kan du med fordel oprette en kunstnerprofil, hvor folk kan følge med og se, hvad du laver, hvornår du udgiver musik og generelt hvad dit brand er. På den måde ved folk også, hvad de skal forvente, hvis de eksempelvis tager til en koncert med dig.

Kom ud og spille når det er muligt

En del af processen i at du skal gøre dig mere synlig er også, at du skal ud og spille en masse koncerter – det er sådan flere lærer dig og din musik at kende. Nogle gange, særligt i starten af sin musikkarriere, kan man selvfølgelig komme til at spille nogle jobs, som er knap så fede, men som sagt er det en del af processen. Det handler om at komme ud og spille en masse for folk, så endnu flere mennesker kender til din musik.

Lever du af at være musiker? Så er du sikkert også klar over, at det ikke altid er lige nemt. Det er ikke den almindelige type 8-16 arbejdsdag, men det er derimod en branche, hvor man skal gøre lidt mere for at tjene nok til føden – og det kan altså på den måde være…