Staten

Jeg ved godt at det er begrænset hvor  meget myndighederne kan gribe ind overfor fusk på nettet, men noget  skal der gøres, og de har som regel magten til at få sådan noget  startet, og jeg syntes at det er for dårligt at de ikke for gjort noget.  Problemet er at der i øjeblikket findes sider på nettet der er det  rene fusk, og som malker vores penge uden at vi får noget ud af det,  og det er forrykt.

iphone cover Der er f.eks. flere udenlandske hjemmesider der har  solgt et specielt iphone cover uden nogensinde at levere det, og jeg  mener derfor at regeringen burde komme op med en internet guide til  hvordan det er bedst at handle på nettet, for det er der virkelig mange  der ikke ved, og det kunne spare os mange penge her i Danmark, hvis  det var lidt mere oplysning omkring hvordan man handler korrekt på  nettet. Jeg siger bare at det er lykkedes udenrigsministeriet at lave  en side over stort set samtlige lande i hele verdenen om hvordan situationen  er i et land, og hvor farligt det er. Hvis det kan laves, burde det  da også være muligt at lavet en guide til hvordan man ikke bliver  snydt på nettet, og jeg vil da mene at det kunne spare danskerne mange  penge.

Forestil dig alle de danskere der bliver snydt på nettet og  sender penge til udlandet de aldrig ser igen, som f.eks. hvis du køber  et iphone cover i udlandet, burde det da også være muligt at finde  en lignende pris på et iphone cover på en dansk side, http://www.iphonegadget.dk/, hvor du ikke bare smider pengene ud af vinduet, og hvor staten oven  i købet for nogle skattekroner i statskassen, og jeg siger bare at  det er dumt at regeringen ikke har gjort noget ved sådan et spil noget  før, for det er ikke bare iphone cover danskere bliver snydt ved, det  kan være alt og det er dyrt for statskassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *