En ting som mange mennesker går og drømmer om, er at kunne skabe deres egen virksomhed. For nogle kan drømmen ske ved at man arver familiefirmaet, for andre kan det være at de køber et firma og nogle vælger at stifte deres eget firma fra begyndelsen. Uanset hvilken vej man går kan det hurtigt blive til et større projekt. En ting man som virksomhedsejer kan gøre for at få hjælp til at gro ens virksomhed kan være at taget fat i en investor. Mange går og tror at investor er en person der bare smider penge i en virksomhed og forventer en del af profitten. En investor kan dog bidrage med meget mere end bare penge. En investor kan være en person der hjælper med at danne overblik over virksomhedens fremtidige planer og kommer med idéer til hvordan virksomheden kan udvikle sig optimalt. 

Få styr på det juridiske. 

For mange personer kan det virke simpelt at starte sin egen virksomhed, men der skal mere til end bare et CVR-nummer og overskud på regnskabet. Noget som man skal være vaks på når man vælger at starte sin egen virksomhed, er det juridiske. Det kan derfor være en idé at få en jurist eller en som har styr på det juridiske til at kigge på de juridiske ting man ikke selv har styr på. Det kan også være en idé at have styr på markedsføringsret, hvis man vil sikre sig at man ikke får problemer med ombudsmanden, når man vil markedsføre ens virksomhed. 

Vær ikke bange for at søge hjælp. 

Det kan være hårdt at skulle starte en virksomhed, især hvis det er første gang man prøver det. Derfor er det også vigtigt at have styr på de ting man ved og de ting man ikke ved, så man kan skaffe hjælp til de ting man ikke helt føler man selv har styr på. Det med at søge hjælp til ens virksomhed behøver ikke kun findes i form af en investor, det kan også være i form af at hyre en revisor til at tage sig af det regnskabsmæssige eller få hjælp af et marketingbureau så man rammer lige netop den målgruppe man gerne vil i sin markedsføring. Når man får hjælp til de ting man ikke selv har styr på, så skaber man også mere tid til at fokusere de ting man selv har styr på.