Jeg mødte min kone

Da jeg mødte min kone for 7 år siden, havde jeg aldrig troet, at jeg ville falde så dybt for hende. I starten havde jeg meget svært ved at snuppe hende, for hun var stort set bange for alt. Hun var bange for edderkopper, og hun turde desuden ikke være alene. Dette var jeg meget irriteret over, men senere hen så jeg også hendes andre gode sider.

Jeg faldt derfor mere og mere for hende, og jeg fandt desuden ud af, at man kunne skrue lidt ned for hendes angst, hvis man viste hende tryghed. Dette hjalp meget på vores forhold, og til sidst faldt jeg pladask for hende. Jeg havde kun lyst til at være sammen med hende, og mine venner kunne ikke forstå, hvad der var galt med mig. I lang tid turde jeg ikke sige noget til hende, men da jeg endelig tog mig sammen, fandt jeg ud af, at det også var gengældt.alarm Vi blev derfor kærester og havde to rigtig gode år sammen, før vi besluttede os for også at flytte sammen. Det var her jeg igen begyndte at mærke hendes angst, og jeg følte derfor, at jeg måtte gøre noget ved det. Ellers ville vores forhold blive meget strengt, og det ønskede jeg ikke, skulle ske. Jeg købte hende derfor en hund. Dette hjalp også meget.

 

Sikkerhed først og fremmest

Et par år senere ville jeg gerne gifte mig med hende, fordi jeg elskede hende rigtig meget, og jeg friede derfor til hende. Da vi havde været forlovet i et halvt år, blev vi endelig gift. I morgengave gav jeg hende først et nyt hus til os begge, og derefter gav jeg hende en alarm uden abonnement. Det var nogle noget usædvanlige gaver, men jeg følte, at hun fortjente det bedste af det bedste. I dag er min kone blevet gravid, og vi skal derfor snart være forældre. Det er derfor godt, at vi har sikkerheden i orden med en god alarm!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *