Når du skal planlægge og afvikle en julefrokost, er det en god ide at få planlagt nogle underholdende elementer i løbet af aftenen. Her kan man booke forskellig underholdning som en komiker, et band, en dj eller noget helt fjerde, men det afhænger naturligvis af budget og antal deltager, hvorvidt en sådan løsning giver mening. Billigere men mindst lige så gode initiativer kan være lege og konkurrencer i løber af aften.

 

Nedenfor ses 9 sjove regler, man kan printe ud og uddele til medarbejderne inden eller i starten af festen. Før man kommer på for mange gode ideer, skal man dog undersøge, om stedet hvor man skal afholde årets julefrokost tillader de ønskede initiativer. Har man endnu ikke fundet stedet til sin julefrokost, kan man på eventbutler.dk finde og læse om de forskellige steder rundt om i Danmark.

 

9 sjove julefrokost regler, som dine gæster skal efterleve til julefrokosten

 

  1. Alle gæster skal i løbet af aftenen rejse sig og udråbe en fællesskål (dette kan naturligvis afhænge lidt af hvor mange, der deltager)

 

  1. Ingen brug af mobiltelefoner under hele eller dele af aftenen.

 

  1. Alle gæster skal komme i noget bestemt tøj, som evt. matcher et bestemt tema.

 

  1. Hvert bord skal sammen udfordre et andet bord i en valgfri duel på dansegulvet.

 

  1. Alle deltagere skal være at finde i løbet af aften foran festens MySelfie.

 

  1. Ingen deltagere må ankomme til julefrokosten i egen bil.

 

  1. Alle borde skal starte minimum en fællessang i løbet af aftenen.

 

  1. Alle borde skal blive enige om tre tiltag, som de ønsker forbedret i virksomheden i det nye år (disse afleveres i en fælles bowle)

 

  1. Alle bryder ud i fællesskål, når direktøren forlader lokalet.

 

 

Ovenstående ideer er blot til inspiration, og man kan naturligvis opfinde sine egne regler, som passer ens virksomhed samt medarbejdere.

 

Det er vigtigt at have med i sine overvejelser, at reglerne ikke skræmmer eller støder nogle deltagere, da en julefrokost gerne skal være for alle i virksomheden. Det er derfor vigtigt at overveje hvem der er på deltagerlisten, og hvordan disse vil modtage dine ”festregler”.