Skab unikke rammer udendørs med en rund bænk

rund bænk

Mangler du inspiration til at indrette skolegården, parken eller gårdspladsen for boligforeningen? Så husk at indtænke bænke i billedet. Hvis du har godt med plads i dit udendørsareal, så er en bænk et must have. Bænken er et sted til at samle venner og familie til en hyggestund i de flotte grønne omgivelser. 

Hvis du gerne vil have fingrene i det helt rigtige udendørsmøbel, så kan du ikke gå fejl med en rund bænk. En rund bænk er både flot og moderne, men også utrolig smart i dens design.

Indretningsmuligheder med en rund bænk

Du får de bedste indretningsmuligheder, når du vælger en fleksibel rund bænk. Når sommerdagene melder sig, så er det rart at have et sted udenfor, hvor man kan søge ly for solen. Hvis du har et smukt træ, som gerne skal bevares, så kan du udnytte træets skygge ved at arrangere en cirkelbænk omkring stammen. På den måde indbyder bænken til et skyggefuldt hvil med trækronen som en smart parasol. 

En rund bænk er også praktisk, da den har siddepladser til mange uden at bænken optager særlig meget ekstra plads.

Kreative bænkeforme

En bænk skal gerne være indbydende, behagelig og så må den også gerne være pæn at se på. En rund bænk giver rig mulighed for at være kreativ med indretningen. En rund bænk kan krumme sig om grønne arealer, husmure, fortove eller noget helt andet. Du har mulighed for selv at vælge lige den type af cirkelbænk, som passer til udendørsarealet. 

I modsætning til den traditionelle 3 mands bænk, som ofte kun kan placeres nær en husmur eller vej, så giver en rund bænk rig mulighed for forskellige placeringer udenfor. Du kan være rigtig kreativ med din indretningssans, og udnytte udendørsarealets grønne områder maksimalt. 

Mangler du inspiration til at indrette skolegården, parken eller gårdspladsen for boligforeningen? Så husk at indtænke bænke i billedet. Hvis du har godt med plads i dit udendørsareal, så er en bænk et must have. Bænken er et sted til at samle venner og familie til en hyggestund i de flotte grønne omgivelser.  Hvis du…