Hvis du gerne vil spare penge på din bilforsikring, kan det betale sig at sammenligne priser hos forskellige udbydere, inden du køber. Der er nemlig rigtig mange penge at spare ved at vælge den billigste fremfor den dyreste, hvor du i gennemsnit kan komme til at spare 3000 kroner på bilforsikring om året.

Det er mange penge for de fleste, og hvis du har købt ny bil, kan det således svare sig at undersøge markedet for bilforsikringer, inden du køber. Det samme gør sig gældende for dig, der allerede har en forsikring. Her kan du også komme til at spare mange penge ved at skifte bilforsikring, hvis du i dag har en dyr en af slagsen.

Det kan dog være svært at overskue det store marked for bilforsikringer, hvor priser og forhold hele tiden ændre sig. Men der findes en nem måde at gøre det på, for du kan sammenligne priser på bilforsikring online hos Samlino bilforsikring.

Sammenlign priser fra 14 forskellige udbydere

Hos Samlino kan du sammenligne priser på bilforsikring fra hele 14 forskellige selvskaber på ganske få minutter. Når du vil sammenligne priser, skal du starte med at indtaste nummerpladen på din bil, hvorefter du skal fortælle lidt om dig selv som eksempelvis din alder.

Når du har gjort det, skal du indtaste dit forsikringsbehov, og så er du klar til at sammenligne priser. Nu vil du modtage 14 forskellige tilbud på bilforsikring, og de er alle uforpligtende, så du i ro og mag kan sammenligne og finde frem til den forsikring, der passer bedst til dig i forhold til pris og dækning.

Du kan sammenligne priser på både den obligatoriske ansvarsforsikring, som dækker udgifter, du påfører andre, mens du også kan sammenligne priser på forsikringer, som indeholder en kaskoforsikring, der dækker skader, du udfører på din egen bil samt tyveri.