Verden blev for alvor forandret i slutningen af 2019 og vores ordforråd blev pludselig udvidet med mange ny ord såsom:

Og vi fik nye måder at hilse på hinanden på samt en masse nye restriktioner, der bl.a. medførte nye måder at afvikle arbejdsdagen. Mange skulle pludselig til at arbejde hjemmefra. Det gav anledning til helt nye måder at holde møder på. Digitaliseringen fik for alvor et boost og modstanden mod on line møder blev pludselig et issue som dog forholdsvis hurtigt blev overkommet og i dag er en naturlig del af manges hverdag med de dertil hørende frustrationer dette måtte medføre. Kig ind på Powerbanken.dk og find inspiration til indretning af det mest effektive hjemmekontor. Her finder du bl.a gode webkameraer og headsets.

Vi fik også nye regler for at omgås hinanden samt påbud om at benytte værnemidler. Uanset om man arbejder hjemme eller møder ind på en arbejdsplads (eller skal forbi et supermarked), så er det en god idé at sætte sig ind i anbefalingerne for at mindske smittespredning samt reglerne for brug af værnemidler:

Covid 19 antages at smitte via kontakt, så de vigtigste tiltag for at hindre smitte fra personer uden symptomer eller mistanke om at de er smittede er derfor:

Værnemidler, fx masker, mundbind og heldækkende ansigtsvisir anses som et supplement til afstand og kan ikke erstatte de øvrige anbefalinger. Værnemidlerne forventes at forebygge smittespredning via dråbesmitte i situationer, hvor der ikke kan holdes afstand, men er ikke i sig selv nok til at forhindre smitte.

7 % i rabat

Hos powerbanken.dk kan du finde en lang række værnemidler, såsom håndsprit, overfladedesinfektion og forskellige typer mundbind. Du kan også købe en stander til hånddesinfektion samt en yderst smart multifunktionel UV sanitizer / sterilizer, der er en genial lille enhed, der bruger UV (Ultraviolet) lys til at bekæmpe og dræbe mange typer bakterie og vira. Enheden har et specielt lille ‘kammer’ som bliver belyst med UV lamper. Heri kan du lægge din mobil, nøgler, briller eller andet, som du ønsker at få desinficeret.

Hvis du tilmelder dig til powerbanken.dks nyhedsbrev, så får du med det samme 7 % i rabat på din ordre.